By / 29th януари, 2022 / Uncategorized @bg / No Comments

Днес е последният ден от една съвършена почивка на българското ни море. Понеже местата с човешко отношение към гостите са малко, искам да ви разкажа за разкошното място, от което изобщо не ми се тръгва.

Diamond Kiten , това е сайта http://diamondkiten.com/

Нали знаете колко е гадно да станете сутрин и да няма еспресо. Идвам с мисълта как трябва да си търся разтворимо кафе и как няма да е ОК без хубаво кафе сутрин. И какво да видя – на входната врата има кафе автомат, а кафето – хубаво, като моето си вкъщи.

Докато говоря със супер милата управителка, дъщеря ми изтърча до градината и се връща с писък: “Мамо, мамоооо, има ягоди в градината!” А управителката: “Ами откъси си, те са за теб!”

Влизаме в стаята – има лебедчета от кърпи на леглото, чисто и мирише хубаво.

Разфасоваме лебедчетата и бързо на плажа, а той на 2 мин. от хотела, по едни стълбички.

Разкошен пясък и вода.

Вечерта детето гладно, мързи ме да се мръдна дори и 50м до ресторанта. А управителката: “Ще ѝ направим веднага домашна пица, ако иска!” Хапваме в градината, дребното търси ягоди за десерт.

В 22ч. – “Мамооо, може ли сок?” И о, чудо! Има хладилна витрина със сокчета, безалкохолно и всичко за пиене (дори и винце), ама не вендинг машина, а нормален хладилник. Взимаш си каквото искаш, виждаш цената и си оставяш стотинки в една чинийка на рецепцията. А в чинийката – достатъчно монети, за да си вземеш ресто, ако нямаш точни.

До рецепцията в кошничка има допълнително тоалетна хартия и кърпи. Ако нямаш чадър за плажа, си взимаш от хотела. Има и колела, ако не му се върви на човек.

А, ако случайно децата са слушали и не са съборили хотела – получават сутрин бонбон или дъвка, каквото си изберат.

Ох… изобщо много човешко, топло и едно такова… нашенско ама в онзи най-хубав смисъл.

P. S. Никой не ми е платил за реклама, просто ми е важно да разкажа, че в БГ още има супер хубави места, където човек може да си почине истински.

Доктор Таня Андреева


Leave a Comment